Kaikille avoimet yleisajot

News
April 14, 2023
Onko lapsesi haaveillut moottoriurheilusta harrastuksena?

News
April 6, 2023
Tule viettämään ikimuistoista ja vauhdikasta pääsiäistä kanssamme!

News
March 15, 2023
Harrastesarja. Oletko haaveillut moottoriurheilusta harrastuksena, mutta et tiedä mistä aloittaa? (Next round 20.3 & 21.3)

Vauhdikasta viihdettä kaikenikäisille


Kokoustaminen, vauhdikasta viihdettä, saunominen ja päivän päätteeksi illallinen. Kaiken kattavan tapahtuman järjestäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa ja kustannustehokasta!

parallax background

VM Karting Center on pohjoismaiden suurimpia ja kiistatta vauhdikkain tarkoitukseen rakennettu sisäkarting keskus, joka sijaitsee aivan Helsinki-Vantaa lentokentän kupeessa. Yli 7500m2 tiloistamme löydät Suomen suurimman sisäradan lisäksi huippumodernit sähköautot sekä tasokkaat lisäpalvelut, kuten sauna-, ravintola- ja neuvottelutilat. Meillä vietät vauhdin täyteisen päivän, oli kyseessä sitten isompi yritystapahtuma tai pienemmät kisat perheen tai kaveriporukan kesken.
Tervetuloa Vauhdin Maailmaan!

VM Karting Centerissä myös lapset pääsevät tutustumaan moottoriurheilun saloihin! Pienille lapsille löytyy erilliset pienemmät autot, jotka soveltuvat vähintään 125cm+ pituisille junioreille. Suositeltu alaikäraja on 6-7 vuotta. Isommat juniorit (145cm+) pääsevät jo ajamaan isommilla autoilla aikuisten seassa.

Mitä vielä odotat?

Tule meille viihtymään jo tänään!