Ryhmille


VM Karting Centerissä järjestyy alan parhaat ajotapahtumat kaiken kokoisille ryhmille

Kokoustaminen, vauhdikasta viihdettä, saunominen ja päivän päätteeksi illallinen. Kaiken kattavan tapahtuman järjestäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa ja kustannustehokasta! Tiloistamme löytyy tehokas neuvottelutila sekä edustavat saunatilat (joista toisesta avautuu koko radan kattava näkymä) ja oma keittiömme valmistaa maukkaat tarjoilut jokaiseen makuun. Oli kyseessä asiakkaiden viihdyttäminen, henkilökunnan virkistys-/tykypäivä, polttarit, synttärit, tai mikä tahansa muu ryhmätapahtuma, meillä kaikki on mahdollista.

Palvelut

Grand Prix kisapaketit

Meiltä löydät valmiit kisapaketit kaiken kokoisille ryhmille, oli kyseessä sitten pienempi kaveriporukka tai isompi yritystapahtuma. Rata varataan ryhmällenne yksityiskäyttöön, joten pääsette taistelemaan radan kuninkuudesta vain oman porukan kesken!

Kisapaketti

Minimiveloitus

Lisäkuljettajat

Lisätietoja

Mini GP

400€ (sis. 8 kuskia)

50€/hlö (max 14)

1H Grand Prix

800€ (sis. 8 kuskia)

50€/hlö (max 14)

1,5H Grand Prix

1300€ (sis. 16 kuskia)

50€/hlö (max 24)

2H Grand Prix

1800€ (sis. 26 kuskia)

50€/hlö (max 36)

2,5H Grand Prix

2400€ (sis. 38 kuskia)

50€/hlö (max 48)

3H Grand Prix

3000€ (sis. 50 kuskia)

50€/hlö (max 60)

4H Grand Prix

4500€ (sis. 80 kuskia)

(max 80)

Tilat

Tapahtumatarjoilu

Yhdistä kokoustaminen ja lounas tai löylyt ja illallinen osaksi ohjelmaa. Ravintolamme kattaa kaksi laajaa kerrosta ja keittiö tarjoilee herkulliset kattaukset jopa 60-hengen tapahtumiin. Saunoille saatte halutessanne tilattua myös pienempiä purtavia.

Tilat

Saunatilat

Tiloistamme löytyy kaksi viihtyisää edustussaunaa joissa voi päästellä jälkihöyryjä tiukan kisaamisen jälkeen. Isommasta panorama-saunasta avautuu näkymä radalle ja molemmat saunatilat yhdistyvät kätevästi myös yhdeksi suureksi kokonaisuudeksi. Saunoista löytyy myös kylmäkaapit virvokkeineen ja juomista veloitetaan vain kulutuksen mukaan. Talon puolesta löytyy myös pyyhkeet, pesuaineet ja pefletit.

Tilat

Kokoustilat

Työn ja huvin yhdistäminen on nykypäivää. Tarjoamme yrityksesi käyttöön toimivan ja tehokkaan neuvottelutilan josta löytyy kaikki tarvittavat av-laitteet. Kokoustilaan mahtuu ison kokouspöydän äärelle jopa 14 henkeä ja isommille ryhmille löytyy tarvittaessa myös lisätiloja.