Ajamaan


Kaikille avoimet yleisajot

Ajamaan voi tulla yksin, kavereiden tai perheen kesken osallistumalla kaikille avoimiin 10min lähtöihin. Yleislähtöihin voi tehdä paikkavarauksia noin kolmen päivän sisään ajankohdasta. Käy katsomassa vapaat ajat kalenterista ja varaa itsellesi tai ryhmällesi sopivat lähtöajat lähipäiville suoraan.

Rata & Kalusto

Moderni ja turvallinen kalusto

Ajamaan pääsee nykyään entistä helpommin ja sujuvammin sillä ajohaalaria ei enää vaadita. Moderneista sähköautoistamme ei nimittäin pääse pakokaasuja, rasvoja tai öljyjä sotkemaan vaatteita. Meiltä saa jokainen pakolliset varusteet, kuten kypärän ja kypärähupun ajon ajaksi käyttöön. Suosittelemme ajamiseen pitkähihaista ja rentoa vapaa ajan vaatetusta.

F1 Simulator

Täyden palvelun viihdekeskus

Meillä ei tekeminen rajoitu pelkästään kartingiin, vaan meillä vietät vaikka koko päivän. Kartingin lisäksi meiltä löytyy F1-simulaattoreita, biljardipöytää ja ‘sports corner’, jossa voit seurata liveurheilua isolta screaniltä. Ruoka- ja juomatarjoiluja unohtamatta!

Facilities

Ruoka & Juoma

Ajamisen välissä tai jälkeen löydät kahvilastamme purtavia ja virvokkeita joka lähtöön! Pienempään nälkään löytyy esimerkiksi panineja ja kolmioleipiä tai isompaan nälkään huippusuositut kiviuunipizzat.