SÄHKÖAUTOJEN AIKAKAUSI ON SAAPUNUT!

VIETÄ ETELÄ-SUOMEN VAUHDIKKAIMMAT PIKKUJOULUT!
25th September 2018
UUDISTETTU HARRASTESARJA ALKAA MA 12.11!
1st November 2018
Show all

SÄHKÖAUTOJEN AIKAKAUSI ON SAAPUNUT!


Kauan odotetut uuden sukupolven säähköautot ovat vihdoin rantautuneet Vantaalle VM Karting Centeriin!

Sähköautot hyödyntävät uusinta akku- ja voimansiirto teknologiaa sekä paljon muita uusia innovaatioita, jotka tekevät autoista kaikin puolin edistyksellisempiä kuin perinteiset polttomoottoriautot.

Autojen voimansiirto mahdollistaa muun muassa tehon säädön ja maksimiteho onkin yli kaksinkertainen aiempaan verrattuna!
Autot ovat paitsi paitsi tehokkaampia myös helpompia, kevyempiä  ja tarkempia ohjattavuudeltaan, eli kokemattomampikin pääsee nauttimaan ajamisesta entistä paremmin.

Mainittiinkohan jo se teho? No sitä potkuahan löytyy oikeasti niin että kokeneemmallekin rattimiehelle (tai naiselle) riittää tekemistä, eikä pärinää ja pakokaasuja oikeasti tule ikävä!

Niin ne pakokaasut, nehän tosiaan jäävät kokonaan pois, eli hallissa pystyy hengittämään ilman pyörtymistä, pahoinvointia tai päänsärkyjä.
Käytännössä olematon melutaso tarkoittaa myös ettei vieressä olevalle kaverille tarvitse enää huutaa, eikä perheen pienimmätkään enää tarvitse kuulosuojaimia.

Joko alkoi kiinnostamaan? Ei muuta kuin suunnaksi VM Karting Center ja tule koittamaan mistä sähköautoilu on oikeasti tehty.

Nähdään radalla!

Suomi