Monipuoliset palvelut yrityksille ja ryhmille

vm_ico_groups

RYHMILLE

Kokoustaminen, vauhdikasta viihdettä, saunominen ja päivän päätteeksi illallinen. Kaiken kattavan tapahtuman järjestäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa ja kustannustehokasta! Tiloistamme löytyy tehokas neuvottelutila sekä edustavat saunatilat (joista toisesta avautuu koko radan kattava näkymä) ja oma keittiömme valmistaa maukkaat tarjoilut jokaiseen makuun.

VM Karting Centerissä järjestyy alan parhaat ajotapahtumat kaiken kokoisille ryhmille. Oli kyseessä asiakkaiden viihdyttäminen, henkilökunnan virkistys-/tykypäivä, polttarit, synttärit, tai mikä tahansa muu ryhmätapahtuma, meillä kaikki on mahdollista.

KOKOUSTILAT

Työn ja huvin yhdistäminen on nykypäivää. Tarjoamme yrityksesi käyttöön toimivan ja tehokkaan neuvottelutilan josta löytyy kaikki yleisimmät av-laitteet.

Kokoustilaan mahtuu ison kokouspöydän äärelle jopa 14 henkeä ja isommille ryhmille löytyy tarvittaessa myös lisätiloja.

SAUNATILAT

Tiloistamme löytyy kaksi viihtyisää edustussaunaa joissa voi päästellä jälkihöyryjä rankan kisaamisen jälkeen. Isommasta panorama-saunasta on näkymä radalle ja molemmat saunatilat yhdistyvät kätevästi myös yhdeksi suureksi kokonaisuudeksi.

Saunoista löytyy myös kylmäkaapit virvokkeineen ja juomista veloitetaan vain kulutuksen mukaan. Talon puolesta löytyy myös pyyhkeet, pesuaineet ja pefletit.

RAVINTOLAPALVELUT

Yhdistä kokoustaminen ja lounas tai löylyt ja illallinen osaksi ohjelmaa. Ravintolamme kattaa kaksi laajaa kerrosta ja keittiö tarjoilee herkulliset kattaukset jopa 60-hengen tapahtumiin.

Voitte myös esittää erityistoivomuksia ravintolapalvelujen suhteen.

Lataa ruokalista
Suomi