Vauhdikasta viihdettä kaiken ikäisille!

LAPSILLE

VM Karting Centerissä myös lapset pääsevät tutustumaan moottoriurheilun saloihin! Lapsille löytyy omat, erityisesti pienemmille suunnittellut autot, jotka soveltuvat noin 125-155cm pituisille junioreille. Mitään varsinaista ikärajaa ei siis ole mutta suositeltu aloitusikä on noin 6-7 vuotta.

Lasten ja aikuisten autoja ei turvallisuussyistä ikinä päästetä samaan aikaan radalle, vaan lapsille järjestetään erilliset ajovuorot, aikuisten kanssa vuorotellen. Varauduthan myös siihen, että mikäli radalla on paljon aikuisia ja vain muutama lapsi, voi lapset joutua odottamaan omaa ajovuoroaan.

LASTEN SYNTTÄRIT

Järjestä lapsellesi ikimuistoiset synttärit jotka pysyvät kaveripiirin puheenaiheena vielä pitkään synttäreiden jälkeen!

Synttäripakettiin sisältyy sekä ajaminen että ruokatarjoilu ja synttäreiden kokonaiskesto on noin kaksi tuntia, osallistujamäärästä riippuen. Ota yhteyttä myyntipalveluumme ja varaa lapsellesi vuoden erikoisimmat synttärit!

Lue lisää

LASTEN AJOKOULUT

Onko juniorisi suurin haave olla seuraava formulatähti? Kartingista se kaikki alkaa ja lapsille suunnatut ajoleirimme ovat erinomainen paikka päästä moottoriurheilun makuun!

Ajokouluja järjestetään pitkin vuotta, perinteisesti koululomien aikana. Leirit ovat kolmen päivän pituisia ja tarjoavat junioreille oivan tilaisuuden päästä oppimaan kartingin perustaidot ja käytännön oppeja, sekä pitämään hauskaa muiden saman ikäisten vauhtihirmujen kanssa!

Ajokoulun vetäjinä toimii meidän oma ammattimainen henkilökunta josta löytyy vuosien edestä moottoriurheilutaustaa.

Lisätietoa ajokoulujen ohjelmista ja niiden ajankohdista saa myyntipalvelustamme info@vmkarting.com / 09-8946 1030.

Suomi