Vauhdikkaita elämyksiä vuoden ympäri

VM KARTING CENTER

VM Karting Center on pohjoismaiden suurimpia ja kiistatta vauhdikkain tarkoitukseen rakennettu sisäkarting keskus, joka sijaitsee vain 20-minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta, aivan Helsinki-Vantaa lentokentän kupeessa.

Nautittavanasi on yli puoli kilometriä vauhdikasta ja turvallista asfaltoitua ajorataa, huippukalusto, ajovarusteet ja -opastukset, sekä tasokkaat lisäpalvelut, kuten sauna-, ravintola- ja neuvottelutilat.

AJAMAAN

Ajamaan voi tulla yksin, kavereiden tai perheen kesken osallistumalla ns. kaikille avoimiin 10min lähtöihin.

Yleislähtöihin voi paikkavarauksia tehdä n.kolmen päivän sisään ajankohdasta. Käy katsomassa vapaat ajat kalenterista ja varaa itsellesi tai ryhmällesi sopivat lähtöajat lähipäiville suoraan sivuiltamme.

Lue lisää

LAPSILLE

Lapsille löytyy omat autot joilla järjestetään ajovuoroja päivittäin. Isoja ja pieniä autoja ei turvallisuussyistä päästetä samaan aikaan radalle, vaan lapsille on varattuna omat lähtöajat. Helpoiten ajopaikan varmistaa varaamalla lähtöajan ajanvarauksesta etukäteen.

Luonamme voi viettää myös ikimuistoiset lasten synttärit ja moottoriurheilusta enemmän innostuneille järjestämme lapsille suunnattuja ajokouluja pitkin vuotta.

Lue lisää

AJO-OPASTUS

Kaikille ensikertalaisille annamme täyden perhedytyksen ajamiseen ennen radalle menoa. Ajamaan voi siis huoletta tulla myös ilman aikaisempaa kokemusta.

Opastukseen kiinnitämmekin erityistä huomiota. Se on meidän tapa taata kaikkien asiakkaidemme turvallisuus, vauhdista ja jännityksestä tinkimättä.

AJOVARUSTUS

Ajamaan meneminen on nykyään entistä helpompaa ja sujuvampaa, sillä ajohaalaria ei ajamiseen enää vaadita. Moderneista sähköautoistamme ei rasvoja tai öljyjä pääse valumaan ja sotkemaan kuljettajaa.

Meiltä saa jokainen pakolliset varusteet, kuten kypärän ja kypärähupun ajon ajaksi käyttöön. Suosittelemme ajamiseen pitkähihaista ja rentoa vapaa ajan vaatetusta.

Suomi