Vauhdikkaita elämyksiä vuoden ympäri

VM KARTING CENTER

VM Karting Center on pohjoismaiden suurimpia ja kiistatta vauhdikkain tarkoitukseen rakennettu sisäkarting keskus, joka sijaitsee vain 20-minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta, aivan Helsinki-Vantaa lentokentän kupeessa.

Nautittavanasi on yli puoli kilometriä vauhdikasta ja turvallista asfaltoitua ajorataa, huippukalusto, ajovarusteet ja -opastukset, sekä tasokkaat lisäpalvelut, kuten sauna-, ravintola- ja neuvottelutilat.

AJAMAAN

Ajamaan voi tulla yksin, kavereiden tai perheen kesken ilman varausta aina kun rata on vapaana. Ryhmätapahtumia järjestetään käytännössä päivittäin joten radan varaustilannetta kannattaa aina tiedustella ennen tuloa. Lisätietoa varauksista ja kuluvan viikon tilanteesta löytyy varaukset-sivulta.

Lue lisää

LAPSILLE

Lapsille löytyy omat autot joilla järjestetään ajovuoroja päivittäin. Aikuisten ja lasten autoja ei turvallisuussyistä päästetä samaan aikaan radalle, vaan lapsille järjestetään erilliset ajovuorot, aikuisten kanssa vuorotellen.

Luonamme voi viettää myös ikimuistoiset lasten synttärit ja moottoriurheilusta enemmän innostuneille järjestämme lapsille suunnattuja ajokouluja pitkin vuotta.

Lue lisää

AJO-OPASTUS

Ennen jokaista ajovuoroa pidämme perusteellisen ajo-opastuksen, eli aiempaa kokemusta ei vaadita. Ammattitaitoinen henkilökuntamme opettaa karting-auton hallinnan, ratasäännöt sekä kaikki muut ajamiseen tarvittavat tiedot.

Koulutukseen kiinnitämme erityistä huomiota. Se on meidän tapa taata kaikkien asiakkaidemme turvallisuus, vauhdista ja jännityksestä tinkimättä.

AJOVARUSTUS

Kaikki tarvittavat ajovarusteet löytyvät talon puolesta paikan päältä. Tarjoamme ajohaalarin, kypärän sekä kypärähupun, eli käytännössä et tarvitse mukaan muuta kuin lenkkarit ja t-paidan. Ajohaalarit ja kypärähuput pestään ja huolletaan päivittäin ja kypärät tuuletetaan jokaisen käyttökerran jälkeen.

Omia ajovarusteita saa käyttää, kuitenkin omalla vastuulla. Avokypäriä ei sallita.

Suomi